Rimpelbehandeling in Schoten

HIFU-behandeling
Huidanalyse met LightSkin
Permanente ontharing

Bent u op zoek naar een ervaren salon voor een rimpelbehandeling in Schoten? Dan bent u bij Exzellence op de goede plaats. Wij hebben in ons salon in Schoten een gamma aan behandelingen tegen rimpels, lijntjes en andere vormen van huidveroudering. Graag begeleiden wij u op uw zoektocht naar de juiste behandeling.

Hebt u nog vragen of wilt u wat meer informatie betreffende één van onze behandelingen?

Neem contact op

Een rimpelbehandeling op maat

Iedereen heeft liefst een huid die er fris en jong uitziet. Daarom hechten wij er in ons schoonheidssalon veel belang aan om huidverjonging op maat aan te bieden aan onze cliënten. Voor de rimpelbehandeling voeren we eerst een grondige huidanalyse uit. Aan de hand van die analyse beslissen we welke gelaatsbehandeling het meest geschikt is voor u. Wij gebruiken enkel de meest geavanceerde en effectieve technieken voor onze rimpelbehandelingen, zoals: LightSkin apparaat

Zo bent u bij ons zeker van een grondige verbetering. Indien nodig is het ook mogelijk om verschillende anti-agingbehandelingen te combineren.

Zeg vaarwel tegen rimpels

Wilt u bij ons een rimpelbehandeling volgen? Kom dan snel eens langs in ons salon voor een eerste consultatie. U kunt een afspraak maken via +32486820757 of via het contactformulier hieronder. Uiteraard staan wij ook steeds gereed om te antwoorden op al uw vragen. Hopelijk tot snel!

Kaartgegevens ©2022
Kaartgegevens ©2022

Contacteer ons