Huidbehandeling in Schoten

HIFU-behandeling
Huidanalyse met LightSkin
Permanente ontharing

Een doeltreffende huidbehandeling volgt u in ons salon in Schoten, in regio Antwerpen. Exzellence is een schoonheidssalon met een bijzonder gespecialiseerde kennis van de huid. Wij gebruiken enkel de nieuwste technieken en de meest kwalitatieve producten bij uw gelaatsbehandeling. Zo bekomen wij het beste resultaat voor uw huid. U zult versteld staan van het resultaat!

Hebt u nog vragen of wilt u wat meer informatie betreffende één van onze behandelingen?

Neem contact op

Wij zorgen voor de beste huidbehandeling

Onzuiverheden van de huid zijn vaak een grote bron van onzekerheid. Gelukkig zijn er vandaag de dag heel wat doeltreffende technieken voor huidverbetering. De beste huidbehandeling krijg u bij ons. Ons schoonheidsinstituut in Schoten biedt zeer geavanceerde gelaatsbehandelingen aan, die uiterst effectief zijn. Zo is onze HIFU-behandeling dé ideale huidbehandeling voor wie een jonger ogende huid wil. Een andere doeltreffende techniek is hydrabrasie. Dit is een gelaatsbehandeling die onder meer helpt bij het verminderen van acne, littekens en pigmentvlekken. Uiteraard voeren we telkens eerst een nauwkeurige huidanalyse uit, zodat we een behandelingsplan op maat van uw huid kunnen opstellen. U bent dus zeker van een uitstekend resultaat wanneer u een huidbehandeling bij ons volgt. LightSkin apparaat

Ontdek onze doeltreffende behandelingen

Bent u benieuwd naar onze verschillende huidbehandelingen? Ontdek alle behandelingen die wij in ons salon aanbieden en maak snel een afspraak. Wij zijn bereikbaar via +32486820757 of via het contactformulier hieronder. Neem ook zeker contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft. Wij geven u met plezier alle informatie die u nodig heeft. U zult er vast en zeker geen spijt van krijgen wanneer u bij ons langskomt!

Kaartgegevens ©2022
Kaartgegevens ©2022

Contacteer ons