Microneedling in Schoten

HIFU-behandeling
Huidanalyse met LightSkin
Permanente ontharing

Wilt u graag uw huid verbeteren door middel van microneedling en woont u in regio Schoten? Bij Exzellence kunt u terecht voor een kwalitatieve behandeling in uw buurt. In ons salon helpen wij dagelijks cliënten aan een gezonde en frisse huid met behulp van microneedling of een van onze andere doeltreffende rimpelbehandelingen.

Hebt u nog vragen of wilt u wat meer informatie betreffende één van onze behandelingen?

Neem contact op

Ontdek de doeltreffendheid van microneedling als rimpelbehandeling

Bij microneedling wordt de huid doorprikt met minuscule naaldjes. Die naalden creëren wondjes in de bovenste huidlaag, waardoor het natuurlijk herstelmechanisme van de huid in werking treedt. Zo wordt de huid steviger, soepeler en egaler. Het is dus een zeer doeltreffende vorm van huidverbetering. In ons cosmedisch instituut voeren we zulke microneedling uit bij cliënten met verschillende huidklachten. Met name als rimpelbehandeling is microneedling zeer populair, maar het is bijvoorbeeld ook een zeer doeltreffende pigmentatiebehandeling. Kortom, indien u microneedling wilt laten uitvoeren bij een ervaren huidexpert, zit u bij ons ideaal. LightSkin apparaat

Maak komaf met uw huidproblemen

Heeft u interesse in microneedling voor uw huid, bijvoorbeeld als rimpelbehandeling? Maak snel een afspraak in ons salon door te bellen naar +32486820757 of ons contactformulier in te vullen. Wij zorgen er dan voor dat uw huid er zo snel mogelijk jong en fris uitziet. Hier vindt u alvast meer informatie over onze microneedlingbehandelingen.

Kaartgegevens ©2022
Kaartgegevens ©2022

Contacteer ons