Huidanalyse in regio Antwerpen

HIFU-behandeling
Huidanalyse met LightSkin
Permanente ontharing

Wilt u een huidanalyse laten uitvoeren in regio Antwerpen? Bij Exzellence in Schoten kunt u terecht voor een grondige analyse van de diepere huidlagen. Hiervoor werken wij met de LightSkin, een zeer innovatief apparaat dat alle huidige en toekomstige huidproblemen in kaart brengt. Dit maakt het mogelijk om uw huid zeer gericht te behandelen.

Hebt u nog vragen of wilt u wat meer informatie betreffende één van onze behandelingen?

Neem contact op

Een grondige huidanalyse voor een accurate behandeling

Voor een optimale huidbehandeling volstaat het niet om enkel naar het huidoppervlak zelf te kijken. Huidproblemen beginnen namelijk in de dieper gelegen huidlagen, alvorens ze op het huidoppervlak zelf verschijnen. Als u enkel de huidproblemen op het huidoppervlak zelf aanpakt, is de kans groot dat u binnen korte tijd opnieuw last hebt van huidproblemen. Daarom voeren wij in ons schoonheidssalon altijd een huidanalyse uit met de LightSkin, voordat we de behandeling starten. Dit baanbrekende apparaat neemt tien foto’s onder verschillende soorten licht. Zo brengt het poriën, hydratatie, vlekken, pigmentatie, rimpelvorming en nog veel meer in kaart. Hierdoor kunnen we een zeer gericht behandelingsplan voor de huidverbetering opstellen. Is er een HIFU-behandeling nodig? Of zou microneedling meer effectief zijn voor uw huid? De LightSkin vertelt het ons allemaal. Het is ook mogelijk om deze huidanalyse apart te boeken. LightSkin apparaat

Breng uw huid volledig in kaart

Heeft u interesse in een professionele huidanalyse? Maak snel een afspraak in ons mooie salon. Wij zijn bereikbaar via +32486820757 of via het contactformulier hieronder. Wij adviseren u graag over de ideale behandeling voor uw huid na de analyse, maar u vindt onze behandelingen ook alvast online. Bekijk het snel en laat ons iets weten!

Kaartgegevens ©2022
Kaartgegevens ©2022

Contacteer ons