Schoonheidssalon in Schoten

HIFU-behandeling
Huidanalyse met LightSkin
Permanente ontharing

Bent u op zoek naar een goed schoonheidssalon in Schoten? Exzellence is hét cosmedisch instituut in de regio. In ons schoonheidsinstituut kunt u terecht met al uw huidklachten, zoals acné of rimpels. Maar wij verzorgen evengoed uw manicure, pedicure, laserontharing of professionele make-up. Kortom, een betere schoonheidsspecialiste vindt u niet!

Hebt u nog vragen of wilt u wat meer informatie betreffende één van onze behandelingen?

Neem contact op

In ons schoonheidssalon krijgt u een behandeling op maat

De naam schoonheidsinstituut zegt het zelf al: wij helpen onze cliënten om er zo mooi mogelijk uit te zien, zodat ze zich beter voelen in hun vel. Dit houdt in de eerste plaats in dat wij in ons cosmedisch instituut een gamma aan behandelingen hebben voor huidverbetering. Hiervoor gebruiken wij exclusieve huidverbeteringsmerken en geavanceerde technieken. Onze schoonheidsspecialistes scholen zich voortdurend bij om u steeds de beste huidbehandelingen te kunnen aanbieden. Voor elke behandeling voeren we in ons cosmedisch instituut een huidanalyse uit, zodat we de huid zeer gericht kunnen behandelen. Cliënten zijn bij ons schoonheidsinstituut niet zomaar een nummertje, we geven elke cliënt een behandeling op maat met persoonlijk advies. Elke huid is immers anders en de oplossing die voor de ene cliënt werkt zal daarom nog niet voor de andere werken. LightSkin apparaat

Meer dan enkel een cosmedisch instituut

Als professionele schoonheidsspecialiste hebben wij uiteraard een grote kennis van alles wat met de gezichtshuid te maken heeft, maar daar houdt het niet op. Sinds kort bieden wij in ons schoonheidsinstituut ook permanente ontharing met een laser aan. Bent u het beu om regelmatig te moeten scheren of harsen? Dan is dit de oplossing die u zoekt. Daarnaast kunt u bij ons cosmedisch instituut terecht voor een medische pedicure of een luxueuze manicure. Heeft u binnenkort een groot feest of een bruiloft en wilt u uw make-up laten verzorgen door een heuse professional? Ook hiermee helpen de huidexperts van ons schoonheidssalon in Schoten u graag.

Kom langs in ons schoonheidsinstituut

Heeft u problemen of wensen waarmee ons schoonheidssalon u kan helpen? Aarzel dan niet langer en maak een eerste afspraak in ons cosmedisch instituut via het contactformulier onderaan deze pagina. Onze schoonheidsspecialistes gaan dan zo snel mogelijk aan de slag om een behandelplan op te stellen. We kijken alvast uit naar uw bezoek aan ons schoonheidsinstituut!

Kaartgegevens ©2022
Kaartgegevens ©2022

Contacteer ons