Hydrabrasie in Schoten

HIFU-behandeling
Huidanalyse met LightSkin
Permanente ontharing

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon dat hydrabrasie aanbiedt in Schoten? Bij Exzellence kunt u terecht voor deze innovatieve behandeling. Uw huid wordt gehydrateerd en onzuiverheden worden aanzienlijk verminderd. Hierdoor gaat uw huid stralen als nooit tevoren. Het is met andere woorden een echte aanrader!

Hebt u nog vragen of wilt u wat meer informatie betreffende één van onze behandelingen?

Neem contact op

Hét adres voor een hydrabrasie

Hydrabrasie is een van de meest recente technieken voor huidverbetering. Eerst worden de dode huidcellen op het huidoppervlak verwijderd, vervolgens wordt de huid gehydrateerd en gepolijst. Zo ziet uw huid er glad, stralend en gezond uit. In ons schoonheidsinstituut kunt u terecht voor zo’n hydrabrasiebehandeling. Meer nog, bij onze Oxi Skin-behandeling krijgt u veel meer dan enkel een hydrabrasie. Deze behandeling omvat namelijk ook een chemische peeling, een zuivering van de poriën en een insluizing van antioxidanten. Dit is onder meer een zeer effectieve rimpelbehandeling. Ook voor mensen met een onzuivere of vale huid is hydrabrasie een geschikte oplossing. Uiteraard hebben wij in Schoten een heus gamma aan geavanceerde huidbehandelingen geschikt voor verschillende huidklachten. Zo is het mogelijk om de alomgeprezen HIFU-behandeling bij ons te volgen. LightSkin apparaat

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u uw huid laten behandelen door middel van hydrabrasie? Maak snel een eerste afspraak in ons salon via +32486820757 of via het contactformulier hieronder. We bekijken dan of de behandeling geschikt is voor uw huid en hoeveel behandelingen er nodig zijn. Onze specialisten staan alvast klaar om u te helpen!

Kaartgegevens ©2022
Kaartgegevens ©2022

Contacteer ons