Huidverbetering in Antwerpen

HIFU-behandeling
Huidanalyse met LightSkin
Permanente ontharing

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon voor huidverbetering in regio Antwerpen? Exzellence in Schoten is hét adres voor wie komaf wil maken met rimpels, acne of pigmentatie. Wij bieden diverse behandelingen aan, zodat er een oplossing op maat is voor iedereen. Ontdek ons aanbod snel!

Hebt u nog vragen of wilt u wat meer informatie betreffende één van onze behandelingen?

Neem contact op

Hét adres voor huidverbetering in Antwerpen

Iedereen heeft liefst een egale, zuivere en jong ogende huid. Helaas werkt de natuur ons vaak tegen, hoe goed u ook zorg draagt voor uw huid. Gelukkig is het mogelijk om uw huid te verbeteren met een professionele huidbehandeling. In ons schoonheidssalon hebben wij een ruim aanbod aan technieken gericht op huidverbetering. Zo bieden wij verschillende soorten rimpelbehandeling aan. Hieronder valt bijvoorbeeld de HIFU-behandeling, de meest doeltreffende behandeling op gebied van huidverjonging. Naast huidverbetering kunt u in ons salon ook een medische pedicure of manicure volgen. Of wat dacht u van een laserontharing? LightSkin apparaat

Geniet van een stralende huid

Wilt u ook starten met huidverbetering bij onze huidexperts? Bel dan naar +32486820757 of vul ons contactformulier hieronder in. We leggen dan zo snel mogelijk een afspraak vast in ons salon. Vragen, opmerkingen of suggesties zijn ook steeds welkom. Wij vertellen u graag alles wat u moet weten!

Kaartgegevens ©2022
Kaartgegevens ©2022

Contacteer ons