Huidtherapeut in Antwerpen

HIFU-behandeling
Huidanalyse met LightSkin
Permanente ontharing

Bent u op zoek naar een ervaren huidtherapeut in regio Antwerpen? Exzellence in Schoten is de huidexpert die u kan helpen met al uw huidproblemen. Van acné en pigmentvlekken tot rimpels, dankzij onze zeer effectieve behandelingen bent u er zo vanaf. Uw huid zal u dankbaar zijn!

Hebt u nog vragen of wilt u wat meer informatie betreffende één van onze behandelingen?

Neem contact op

Dé huidtherapeut bij uitstek

Onze huid heeft een bijzonder grote invloed op ons zelfbeeld. Helaas zijn veel huidproblemen niet zo gemakkelijk op te lossen. Daarom is het belangrijk om een goede huidtherapeut te vinden. Ons cosmedisch instituut in Schoten is gespecialiseerd in alles wat met de huid te maken heeft. Zo hebben wij verschillende behandelingen gericht op huidverbetering. Met behulp van een professionele huidanalyse stellen wij een plan op om uw huid doelgericht te verbeteren. Zo zorgen wij voor een effectieve behandeling tegen acne, rimpels of andere onzuiverheden. Onze expertise als huidexpert beperkt zich echter niet tot behandelingen van de gelaatshuid. Ook een permanente ontharing behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. LightSkin apparaat

Vertrouw op de expertise van onze huidexpert

Wilt u samenwerken met een professionele huidtherapeut om uw huidproblemen aan te pakken? Neem vandaag nog contact met ons op via +32486820757 of via ons handige contactformulier hieronder. We maken dan zo snel mogelijk een eerste afspraak in ons salon. Onze huidexperts staan alvast te springen om uw huid de verzorging te geven die het verdient!

Kaartgegevens ©2022
Kaartgegevens ©2022

Contacteer ons