Lashlift in regio Antwerpen

HIFU-behandeling
Huidanalyse met LightSkin
Permanente ontharing

Wilt u graag een lashlift laten uitvoeren door een professional in regio Antwerpen? Exzellence is uw specialist in make-up. In ons salon in Schoten voeren wij niet enkel de typische schoonheidsbehandelingen uit, maar laten wij onze cliënten ook graag stralen met prachtige make-up, bijvoorbeeld het krullen en liften van wimpers.

Hebt u nog vragen of wilt u wat meer informatie betreffende één van onze behandelingen?

Neem contact op

Onze lashlift laat uw ogen stralen

Een goede schoonheidsspecialiste helpt zijn of haar cliënten om er stralend uit te zien en zich goed te voelen in hun vel. Daarom biedt ons salon naast gelaatsbehandelingen ook verschillende behandelingen met make-up aan. Cliënten kunnen zich bijvoorbeeld bij ons professioneel laten maquilleren voor een feest of bruiloft. U kunt bij ons ook uw natuurlijke wimpers laten liften en krullen. Deze volledig veilige en pijnloze lashlift laat uw ogen prachtig stralen. Het resultaat oogt zeer natuurlijk en houdt maar liefst zes tot negen weken stand. Uiteraard helpen wij u als huidtherapeut ook graag met al uw huidklachten. Als dat nog niet genoeg was, kunt u bij ons ook een laserontharing laten uitvoeren. De mogelijkheden zijn eindeloos! LightSkin apparaat

Ga voor een onweerstaanbare blik

Wilt u een afspraak maken bij ons salon om uw wimpers te laten liften en krullen? Bel dan naar +32486820757 of vul ons contactformulier hieronder in. Voor vragen of opmerkingen kunt u ons contacteren via dezelfde kanalen. Leg snel uw afspraak vast en ontdek zelf het verschil dat onze lashlift kan maken!

Kaartgegevens ©2022
Kaartgegevens ©2022

Contacteer ons