Ik sta nu bewuster voor mijn kleerkast met de tips van Tessa in mijn achterhoofd.

Nancy V.

Eerlijk gezegd zou ik nooit zomaar een kleurenanalyse aanvragen. Nu moest het lot zich hier even in moeien… een belangrijk trouwfeest, je vriend die getuige is, iedereen die je sowieso die dag gaat keuren, dus zat er niets anders op om er toch voor te zorgen dat je er dan op je stralendst kan uitzien. Tessa had ik toevallig enkele maanden voordien leren kennen, dus hupsakee naar daar.

Daar gekomen, krijg je onmiddellijk een goed ontvangst, weggeblazen worden door haar interieur, want ja, dit was een complete weerspiegeling van zichzelf. Je staat er dus echt van versteld hoe hard deze kleuren zich verderzetten in je dagelijkse leven.

Na even gezellig keuvelen, krijg je de nodige informatie + een kleine ‘popquiz’ en wordt je voor een VEEL te confronterende spiegel geplaatst. Uiteindelijk zorgt Tessa er wel voor dat je je super goed op je gemak voelt en dat je ook ZELF gaat ontdekken waarom de ene kleur beter bij je staat dan de andere. Dingen die je begrijpt, onthoud je uiteindelijk langer!

Leuke kleurencombinaties worden overlopen en eigenlijk zou je deze moeten opschrijven, want de ene na de andere is te geweldig, maar veel te veel om te onthouden. Je kleurenpaspoort wordt overlopen en je gaat zelfzekerder met maar één doel buiten…

Mijn lot is uiteindelijk een super toffe draai geworden van mijn kijk op men kledingkeuze. Ik sta nu bewuster voor mijn kleerkast met de tips van Tessa in mijn achterhoofd. En heb al enkele leuke reacties gehad, wanneer ik wat meer kleur durf dragen!

Nadien kan je het virus niet loslaten…

Constant kleuren vergelijken en combineren, te enthousiast door een winkel roepen: ‘Kijk dat is mijn kleur!’

En dan weet je… Wauw Tessa, je hebt echt wel goed werk geleverd!

Bedankt.