Je wordt heel hartelijk ontvangen, wat je meteen op je gemak stelt. Ik voelde me voor een keer geen nummer omdat er echt tijd voor je wordt genomen.

Lydia V.

Mijn zus heeft onlangs de kleurenconsultatie gedaan en vertelde hier zo enthousiast over dat ze me meteen al wat zin gaf om het ook te doen.
Desondanks was ik nog lichtelijk terug houdend omdat ik er van overtuigd ben dat je mooi bent in de kleren waar je jezelf goed in voelt en graag draagt.
En ik geloofde ook dat je zelf wel ziet welke kleuren je goed staan en welke niet.
Tot ze thuiskwam en haar nieuwe aanwinst droeg… Namelijk een kleedje in één van haar top kleuren volgens de consultatie.
Zoals de meeste vrouwen zouden doen vertelde ze dit natuurlijk wel pas toen we hadden opgemerkt en gezegd dat het haar enorm goed stond.

Nu was ik volledig overtuigd met het gevolg dat, onzeker als ik ben, wanneer ik ging winkelen ik bang was om een miskoop te doen.
Ik heb de kleurenconsultatie dan ook nog maar net laten doen en maakte er ineens een geweldig zussenmomentje van.
Je wordt heel hartelijk ontvangen, wat je meteen op je gemak stelt. Ik voelde me voor een keer geen nummer omdat er echt tijd voor je wordt genomen.

De consultatie laat je wel even met andere ogen naar jezelf kijken maar dat is waarschijnlijk wel eens goed.
De kostprijs maakt misschien dat je lichtjes terughoudend bent. Maar rekening houdend met het feit dat je er je hele leven geniet van hebt en dat het een ontzettend fijn en aangenaam moment is, maakt het zeker een aanrader!

Het is zeker ook een leuk idee om als cadeau te geven.

Groetjes en nogmaals dankjewel!